ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί Δόκιμοι,

Η Ναυτική Ακαδημία Κύπρου και το INTERCOLLEGE, παρακολουθώντας στενά την ραγδαία επιδείνωση της επιδημιολογικής κατάστασης της πανδημίας του νέου κορονοϊού (COVID-19) στη Κύπρο και αποφασισμένοι να συμμετέχουν άμεσα και με υπευθυνότητα στα μέτρα αντιμετώπισης της, αποφάσισαν να προβούν στις ακόλουθες ενέργειες:

  1. Θεωρητικά Μαθήματα Χειμερινού Εξαμήνου:

Από την ερχόμενη Δευτέρα, 19/10/2020, η παράδοση όλων των θεωρητικών μαθημάτων των ακαδημαϊκών προγραμμάτων της Ακαδημίας θα παραδίδονται αποκλειστικά διαδικτυακά μέσω των πλατφόρμων  ηλεκτρονικής μάθησης Moodle και Webex.

Ο συγκεκριμένος τρόπος παράδοσης των θεωρητικών μαθημάτων θα συνεχιστεί μέχρι και την ολοκλήρωση του χειμερινού εξαμήνου τον Ιανουάριο 2021.

Οι δόκιμοι θα λάβουν το αναθεωρημένο και αναλυτικό πρόγραμμα παράδοσης των διαδικτυακών τους μαθημάτων από το διοικητικό προσωπικό της Ακαδημίας.

  1. Ενδιάμεσες Εξετάσεις:

Οι ενδιάμεσες εξετάσεις των θεωρητικών μαθημάτων του Χειμερινού Εξαμήνου θα διεξαχθούν διαδικτυακά.  Οι δόκιμοι θα ενημερωθούν για το αναλυτικό πρόγραμμα των ενδιάμεσων εξετάσεων από το διοικητικό προσωπικό της Ακαδημίας.

Η Ναυτική Ακαδημία Κύπρου και το INTERCOLLEGE προτρέπουν τους δόκιμους να ανταποκρίνονται και να παραμένουν σε επικοινωνία με τους διδάσκοντες τους όπως επίσης και να παρακολουθούν με συνέπεια τις ανακοινώσεις που εκδίδει η Ναυτική Ακαδημία, το Κολλέγιο και το διοικητικό προσωπικό της Ακαδημίας.

Η υγεία των δοκίμων της Ναυτικής Ακαδημίας και των φοιτητών και φοιτητριών του Intercollege καθώς και του ακαδημαϊκού και διοικητικού προσωπικού τους, παραμένει πάντοτε η ύψιστη προτεραιότητα. Προτρέπουμε άπαντες να συμμετέχουν ενεργά στον αγώνα κατά της πανδημίας με την τήρηση όλων των μέτρων ασφάλειας και προσωπικής υγιεινής.

Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε!