Καλωσορίσατε στη ΝΑΚ

Μία Σπουδαία Ευκαιρία σε ένα Σπουδαίο Εκπαιδευτικό Κέντρο

Αυτό που είναι σημαντικό στην επιλογή της προοπτικής σταδιοδρομίας σας είναι να βρείτε το ιδανικό πρόγραμμα σπουδών και να το εξασφαλίσετε στο καλύτερο Εκπαιδευτικό Κέντρο. Η Ναυτική Ακαδημία Κύπρου προσφέρει ακριβώς αυτό. Με απεριόριστες προοπτικές σταδιοδρομίας των πτυχιούχων, η ΝΑΚ δέχεται φοιτητές όλων των εθνικοτήτων, φύλων και θρησκειών, προσφέρει στους δοκίμους που θέλουν να επιτύχουν στον απαιτητικό τομέα της Ναυτιλίας τα κατάλληλα και σωστά εργαλεία και δεξιότητες για να το πράξουν. Η ευκαιρία απασχόλησης σε έναν από τους μεγαλύτερους και πιο απαιτητικούς τομείς στον κόσμο προσφέρεται σε όλους σας μέσω των προγραμμάτων μας.

Τι κάνει την Ν.Α.Κ. να ξεχωρίζει;

Η Ναυτική Ακαδημία Κύπρου είναι η πρώτη Ναυτική Ακαδημία στην Κύπρο, με ισχυρούς εταίρους και συνεργασίες με τη ναυτιλιακή βιομηχανία. Η Ακαδημία μας χρησιμοποιεί σύγχρονες εγκαταστάσεις στο νησί για να προσφέρει τις καλύτερες και κορυφαίας ποιότητας τεχνικές, ακαδημαϊκές και πρακτικές ευκαιρίες μάθησης στους δοκίμους μας. Η ΝΑΚ, ιδανικά τοποθετημένη παραλιακά στην πόλη της Λάρνακας, είναι το ιδανικό μέρος για να μελετήσει κάποιος και να αποκτήσει την πιστοποίηση Ικανότητας, με την έγκριση του Τμήματος Εμπορικής Ναυτιλίας στην Κύπρο, και με βάση τις πιστοποιήσεις της Διεθνούς Οργάνωσης Ναυτιλίας (ΙΜΟ), καθώς και το ανάλογο Πτυχίο Bachelor.

Και τώρα, τι;

Στις προσπάθειές μας για παροχή της καλύτερης δυνατής ενημέρωσης προς όλους τους αιτητές δοκίμους, έχουμε ετοιμάσει αυτό τον ιστότοπο, ο οποίος περιλαμβάνει όσα απαιτούνται για να γίνει κάποιος δόκιμος κοντά μας. Ελπίζουμε ότι η πλοήγηση διαμέσου αυτού του ιστοτόπου θα σας εμπνεύσει περαιτέρω για να πλοηγηθείτε στη σταδιοδρομία σας.