Φοιτητική Ζωή

Γνωρίζουμε ότι με τη νέα σας αρχή ως δόκιμοι και φοιτητές, θα χρειαστείτε το καλύτερο βιοτικό επίπεδο και εμείς θα προσπαθήσουμε να σας προσφέρουμε ακριβώς αυτό!

Η Ναυτική Ακαδημία Κύπρου έχει ως στόχο να επηρεάσει βαθιά την ποιότητα της φοιτητικής σας ζωής εδώ, από τη μέρα που θα εγγραφείτε μέχρι την ημέρα που θα πάρετε το πτυχίο σας και θα γίνετε κυρίαρχοι των θαλασσών!

Δεν χρειάζεται πολύς χρόνος για να βρείτε το δρόμο σας ή να εκτιμήσετε το γεγονός ότι η γνωριμία με άλλα άτομα και η δημιουργία φίλων είναι κι αυτά πολύ εύκολη υπόθεση.

Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας βοηθήσουμε να προσαρμοστείτε και να νιώσετε μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας. Το Γραφείο Φοιτητικών Υποθέσεων μας σας βοηθά με τις πρακτικές λεπτομέρειες: τα πάντα, από την εύρεση διαμονής, μέχρι τη δωρεάν σύνδεση με το διαδίκτυο στην πανεπιστημιούπολη. Η ομάδα συμβούλων μας μπορεί να σας βοηθήσει στην επίλυση προβλημάτων σχέσεων, εργασιακών πιέσεων και οικογενειακών θεμάτων με κατανόηση, ευαισθησία και πλήρη εμπιστευτικότητα.