Στέγαση και Διαμονή

Φοιτητικές Εστίες
Οι νέες φοιτητικές εστίες για τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Λευκωσίας επαναπροσδιορίζουν την έννοια της φοιτητικής διαμονής, καθώς περιλαμβάνουν τρία ξεχωριστά συγκροτήματα εστιών –τα SIX, U και TRIANGLE– τα οποία συγκαταλέγονται στις πιο εντυπωσιακές φοιτητικές εστίες της Ευρώπης.

Οι εστίες βρίσκονται στο UNIC City, περιβάλλονται από την πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου Λευκωσίας που σφύζει από ζωή και, εκτός από 20 πανεπιστημιακά κτήρια, περιλαμβάνει περισσότερα από 70 εστιατόρια, καφετέριες, μπαρ και καταστήματα, όλα σε πολύ κοντινή απόσταση.Οι φοιτητικές εστίες του Πανεπιστημίου Λευκωσίας αποτελούν τη μεγαλύτερη επένδυση σε πανεπιστημιακή υποδομή που έγινε ποτέ στην Κύπρο και είναι διαθέσιμες για τους φοιτητές και τις φοιτήτριες.

Μακροπρόθεσμη Στέγαση
Υπάρχουν πολλές επιλογές στέγασης για τους φοιτητές και αποτελεί δέσμευσή μας να σε βοηθήσουμε να βρεις την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα σε σένα. Το Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας μπορεί να παρέχει βοήθεια στους φοιτητές οι οποίοι ψάχνουν για ένα άνετο και ιδανικά κατάλληλο χώρο να ζήσουν κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, και προσφέρει επίσης υπηρεσίες που αφορούν τα συμβόλαια ενοικίασης, ενοικίαση επίπλων κτλ.

Γίνεται κάθε δυνατή προσπάθεια ούτως ώστε οι φοιτητές μας να βρουν την ιδανική για αυτούς στέγη, που μπορεί να βρίσκεται κοντά στους χώρους που γίνονται τα μαθήματα έτσι ώστε να υπάρχει άμεση πρόσβαση στους χώρους αυτούς μέσα σε ένα φιλικό περιβάλλον.

Βραχυπρόθεσμη Στέγαση
Εάν αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα χώρος όπου να μπορείς να μείνεις για λίγες μέρες, προτού βρεις τον μόνιμο χώρο διαμονής σου, τότε μπορούμε να σε βοηθήσουμε. Έχεις την επιλογή από πολυτελή ξενοδοχεία 5 αστέρων, μέχρι και πιο βασικά και λιγότερο ακριβά ξενοδοχεία κοντά στην κολεγιούπολη.