Αθήνα, 4 Μαρτίου, 2024 – Η Celestyal και η Ναυτική Ακαδημία Κύπρου/Intercollege ανακοίνωσαν την υπογραφή Μνημονίου Κατανόησης, που αφορά τη μεταξύ τους συνεργασία στον τομέα της ναυτικής εκπαίδευσης. Στα πλαίσια της συμφωνίας, η Celestyal θα προσφέρει πλήρεις υποτροφίες σε επίδοξους μαθητευόμενους της Ναυτικής Ακαδημίας Κύπρου, επιβεβαιώνοντας έτσι τη δέσμευσή της εταιρείας για εκπαίδευση νέων ταλέντων από την Κύπρο και την ευρύτερη περιοχή, στα πλοία της.

Η συνεργασία στοχεύει στην ενδυνάμωση των νέων μαθητευόμενων μέσω της εκπαίδευσης στα νέα πλοία της Celestyal (Celestyal Journey και Celestyal Discovery), ενώ χάρη στις υποτροφίες, οι νέοι θα αποκτήσουν μια ανεκτίμητη εμπειρία, προετοιμάζοντάς τους έτσι για μια πετυχημένη σταδιοδρομία στον κλάδο της ναυτιλίας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal, Κρις Θεοφιλίδης, ο οποίος είναι και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ναυτικής Ακαδημίας της Κύπρου, δήλωσε σχετικά: «Η συνεργασία με την Ναυτική Ακαδημία της Κύπρου αντανακλά τη σταθερή αφοσίωση της Celestyal στη ναυτική εκπαίδευση. Μέσω των υποτροφιών, παρέχουμε ευκαιρίες εκπαίδευσης πάνω στα νέα μας πλοία και καλλιεργούμε τα μελλοντικά ταλέντα της Κύπρου, συμβάλλοντας έτσι στην ανάπτυξη και του ευρύτερου ναυτιλιακού κλάδου».

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε αυτό το ταξίδι με την Celestyal και την ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξη που προσφέρει στην Ακαδημία μας και στα νέα παιδιά που επιθυμούν να ακολουθήσουν μια καριέρα στη θάλασσα», δήλωσε ο κ. Νικόλας Κυθρεώτης, εκτελεστικός Διευθυντής του Intercollege και της Ναυτικής Ακαδημίας Κύπρου. «Αυτή η συνεργασία αποτελεί παράδειγμα του κοινού μας οράματος για την πρόοδο της ναυτικής εκπαίδευσης στην Κύπρο και την καλλιέργεια εξειδικευμένων επαγγελματιών στον κλάδο της ναυτιλίας.».

Σχετικά με τη Celestyal

Celestyal, η βραβευμένη εταιρεία κρουαζιέρας που δραστηριοποιείται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, συνεχίζει να θέτει τα πρότυπα για ανεπανάληπτες ταξιδιωτικές εμπειρίες στα ελληνικά νησιά, την Αδριατική και τον Αραβικό Κόλπο. Με θεμέλιο την μοναδική ελληνική κληρονομιά της, η εταιρεία διακρίνεται για την εξαιρετική φιλοξενία που παρέχει στους ταξιδιώτες της, εξασφαλίζοντας την πραγματική διείσδυση στον πολιτισμό των περιοχών που επισκέπτεται τόσο εν πλω όσο και στην ξηρά. Διαθέτοντας δύο ολοκαίνουργια πλοία, που φιλοξενούν έως και 1260 επιβάτες το καθένα, η Celestyal δίνει προτεραιότητα στις ιδιαίτερα εξατομικευμένες υπηρεσίες, δημιουργώντας ένα περιβάλλον υψηλών προδιαγραφών που υποδέχεται πάνω από 100.000 επιβάτες ετησίως από περισσότερες από 130 διαφορετικές εθνικότητες.

Η μοναδική προσέγγιση της εταιρείας, η οποία προκύπτει από την πολύτιμη άποψη των επιβατών της και των στοιχείων που αντλεί από την αγορά, έχει συμβάλει στη συνεχή επιτυχία της στον κλάδο της κρουαζιέρας. Το όραμα της Celestyal επεκτείνεται πέρα από την Ελλάδα και τη Μεσόγειο, με στόχο να επαναπροσδιορίσει την εμπειρία της κρουαζιέρας. Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, η αφοσίωσή της στην παροχή αυθεντικών και μοναδικών εμπειριών, επιβεβαιώνει το όραμά της να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια μοναδική, εμπλουτισμένη άποψη για ποικίλους προορισμούς.